Gay Pride Parade

(Рядко пи??а по толкова социални теми, но по тази определено си струва всеки да си изкаже мнението. Прекалено много ни засяга, за да не го направим.)

Гледам и не мога да повярвам, какво виждам и чувам.

Как може да има толкова омраза в хората. Сигурно вече не трябва да се учудвам, но всеки път се чуствам като току що ударен по главата с мокър парцал. Какво им пука на хората кой с кого спи или какво прави. Самият аз имам такива фантазии и помисли, че понякога ме е срам от самия мен. Че кой няма. Да хвърли първия камък!
Защо аджеба, хомосексуално ориентираните хора (ето, и аз съм коректен – не винаги съм бил, признавам) да не могат да се събират и да си организират мероприятия, при положение, че имат пълната подкрепа на закона? Защо пък “Атака” да могат, при положение, че закона забранява дискриминационни каква-бе??е-думата партии?
Ако ги прави щастливи – да се събират. Ако имат желание – да се събират.

Гледах предаването по re:tv с Петя Кирилова-Grady и Расате (май така бе??е). Невероятно глупав младеж. Според мен цялото интервю е пълен провал, отчасти вина имат re:tv, защото са позволили на този “образ” да участва, отчасти на БНС, защото са го изпратили. Та той не може да каже две думи, дори не съм сигурен, че е чувал думата “спор” или “дебат”. С две думи – Пълна греда!
Честно казано, много искам да отида на този парад, но не съм сигурен, че ще успея. Силно се надявам да няма някакви “хулигански” изцепки с тези анти-кампании. Стискам палци да мине по мед и масло.

П.С. Аз съм хетеросексуален и нямам никакво намерение да се променям.
П.П.С. Браво на Петя!

UPDATE: Happy 96th, Alan Turing!